Jó ötlet zsír és szénhidrát blokkolókat szedni fogyáshoz?

Rövid válasz: attól függ. Olvasd el az alábbi cikkünket, hogy megtudd, mikor nem ajánlott és mikor ajánlott zsír és szénhidrát blokkoló készítményt szedni.

Mit hívunk zsír blokkoló készítménynek?

A zsír és szénhidrát blokkolók forradalmi új étrendkiegészítők, amelyek meggátolják a zsírok felszívódását a bevitt táplálékból, ezáltal csökkentve a kalóriabevitelt is. Magyarán a fő funkciója egy zsír blokkolónak, hogy a gyomorban megköti a zsírsejteket egy gélburok segítségével, így azok nem emésztődnek meg.

Kutatásaink szerint a SlimJOY zsír blokkolónk - a FatEliminator EXTREMEképes a bevitt zsír 28%-át blokkolni. Ez azt jelenti, hogy egy normál étkezés során az elfogyasztott zsírok majdnem egy harmada nem kerül megemésztésre, ezáltal jelentősen csökkentve a bevitt kalóriák számát.

Hogyan segít a fogyásban?

Valószínűleg már te is hallottál arról, hogy a fehérjének, szénhidrátnak, illetve a zsírnak különböző kalória-értéke van:

  • 1 g szénhidrát = 4 kcal
  • 1 g fehérje = 4 kcal
  • 1 g zsír = 9 kcal

Mivel a kalóriadeficit elengedhetetlen része minden diétának, a zsírbevitel csökkentése (mivel kétszer annyi kalóriát tartalmaznak más makrótápanyagokhoz képest) egy hatékony módja legyet a súlycsökkentésnek.

A zsír blokkolók jelentősen csökkentik az elfogyasztott kalóriák számát, mivel jelentős mennyiségű zsír nem kerül megemésztésre az étkezésekből.

Ráadásul a zsír blokkolók a vércukorszintet is szabályozzák, ami közvetett módon csökkentheti az édességek és nasik iránti vágyat.

Ki jár a legjobban egy zsír blokkolóval?

Mivel a zsír blokkolók a zsírbevitelt célozzák meg, egy ilyen termék nem sokat segíthet ha már egy alacsony zsírtartalmú diétát követsz. A zsírlekötő kiegészítők akkor a leghatékonyabbak, ha normál vagy magas zsírtartalmú étrendet követsz.

Annak érdekében, hogy pontosan megtudd, mennyi zsírt is fogyasztasz, azt javasoljuk, hogy számold ki a kalória- és a makrótápanyag bevitelt egy ingyenes, online elérhető alkalmazás segítségével (ezekből sok fajta érhető el). Ez segítséget nyújthat annak meghatározásában, hogy mennyi zsírt is fogyasztasz el valójában, és mennyire járnál jól egy zsír blokkoló szedése révén.

Ne feledd - zsír nem csak az olajokban, a vajban, a diófélékben, a magokban és néhány gyümölcsfélében található.A legtöbb állati termékben, még a soványabb húsfélékben is megtalálható.

Ha átlagosan kalóriabeviteled van (szakemberek általában 2000 kcal-t javasolnak), és egy szokásos, "nyugatias" étrenddel rendelkezel, akkor a kalóriák kb. 34%-át a zsírok fogják kivenni. Ez azt jelenti, hogy napi 680 kcal-t fogyasztasz - csak ha a zsírbevitelt nézzük!

A SlimJOY zsír blokkolója, a FatEliminator az étrendi zsírok akár 28%-át képes megkötni, segíthet csökkenteni a kalóriabeviteled akár több mint 190 kcal-al! Közvetlenül étkezés után fogyaszd, így a leghatékonyabb.

Hogyan lehet növelni a zsír blokkolók hatékonyságát?

Most már tudod, hogy a zsír blokkoló étrendkiegészítők milyen hatással vannak az elfogyasztott zsírra. Ne felejtsd, hogy az ilyen típusú étrendkiegészítők nem befolyásolják a testzsír mennyiségét - a zsír, amelyet a szervezet energiaforrásként már eltárolt.

A zsír blokkolóktól eltérően a zsírégető kiegészítők hatással vannak a szervezet által tárolt zsírra. Az olyan stimulánsoknak köszönhetően, mint például a koffein, a zöld tea és az egyéb összetevők, az anyagcsere felgyorsul, emiatt több kalóriát égetünk el és gyorsabban haszánljuk fel a zsírlerakódásokat.

Ha gyorsan le szeretnél fogyni, nagyszerű ötlet egy jó minőségű zsír blokkoló és zsírégető étrendkiegészítő kombinálása. Ha azonban keményen dolgozol és a napi rutinodhoz hozzáadsz különböző fizikai tevékenységeket, emellett elegendőt alszol és egészségesen táplálkozol, akkor az eredmények sokkal gyorsabban fognak megjelenni, mint csupán egy fogyókúrás diétával.

Próbáld ki saját márkás zsír blokkoló étrendkiegészítőnket, amely akár az étkezési zsírok 28%-át blokkolja

A SlimJOY FatEliminator az első zsír blokkoló termékünk. Ez idáig még nem találtunk megfelelően hatékony összetevőket ami a hasonló termékek hiányosságait pótolnák.

Egy olyan zsír blokkolót szerettünk volna kínálni, ami hatékonyabb és olcsóbb (néhány termék a piacon csak akkor hatásos, ha napi 6 tablettát fogyasztasz), és végre sikerült! A SlimJOY FatEliminator italt elegendő napi kétszer meginni!

Egy másik nagy előnye a FatEliminator termékünknek, hogy olyan hozzáadott összetevőket tartalmaz, amelyek könnyen megemészthetők, de nagyon hatékonyak a test zsírtalanításában. Szinergia hatásuknak köszönhetően javítják az emésztést, megszüntetik a puffadást és támogatják a máj egészséges működését is.

Termékek az Ön számára

BLOKKOLJA A ZSÍRSEJTEKET
-15%
Különleges Ár 7 890 Ft Normál ár 9 290 Ft
Termék megtekintése
-56%
Különleges Ár 7 890 Ft Normál ár 17 890 Ft
Termék megtekintése