GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Rendelések

Hogyan tudom visszamondani rendelésem?

Egy rendelés akkor törölhető, ha még nem számláztuk ki. Írjon nekünk egy e-mailt az info@slimjoy.hu címre és mi leellenőrizzük rendelése állapotát.

Termékeinkről

Fogyókúrás diéta és testmozgás nélkül is hatásosak a termékek?

Minden termékünk fokozza egy megfelelő étrend és a rendszeres testmozgás hatásosságát. Fontos azonban kiemelni, hogy a fogyókúra eredményessége minden esetben az adott személytől egyénien függ. Az olyan tényezőket, mint az életkor, az egészségügyi állapot, az életmód, a kezdő súly és a fogyás célja, mind figyelembe kell venni. Az étrendkiegészítőink nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges, aktív életmódot, amelyek elengedhetetlenek a sikeres fogyáshoz.

Mennyi ideig érdemes használni a termékek?

A maximális hatékonyság érdekében az étrendkiegészítőinket 3 hónapig ajánlott használni.

Ha étrendkiegészítőket szedek, leállhatok a gyógyszereim szedésével?

Határozottan nem! Az étrendkiegészítők semmilyen esetben sem pótolhatják a vényköteles gyógyszereket. Ha bármilyen gyógyszert szed, kérjük konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen étrendkiegészítőt elkezdene szedni.

Diagnosztizált betegségem van, illetve állandó gyógyszert szedek. Én is használhatom a termékeiket? 

Ha bármilyen egészségügyi problémája van, kérjük, hogy először konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdene bármilyen étrendkiegészítőt szedni.

Mennyire biztonságosak az étrendkiegészítők?

Táplálékkiegészítőink tápanyag koncentrátumokat, illetve más táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező természetes összetevőket tartalmaznak. Továbbá a SlimJOY termékeket a GMP és HACCP szigorú szabványoknak megfelelően gyártjuk az Európai Unióban található modern üzemeinkben. Az étrendkiegészítők célja azonban nem a kiegyensúlyozott étrend helyettesítése, hanem annak kiegészítése.

Az EU által engedélyeztetettek a termékek?

Valamennyi termékünk és azok összetevői az Európai Unió által engedélyeztetett és hitelesített a tagországokban való forgalmazásra. Termékeinket a GMP és HACCP szabványok szerint gyártjuk.

Terhes vagy szoptató nők használhatják-e az étrendkiegészítőket? 

Terhes, illetve szoptató nők számára nem ajánlott súlycsökkentő étrendkiegészítők szedése. Ilyen esetben, mielőtt elkezdene bármilyen étrendkiegészítőt szedni, először konzultáljon kezelőorvosával. 

Kiskorúak használhatják a termékeket?

Súlycsökkentő étrendkiegészítőinket felnőttek számára fejlesztettük ki. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt adna gyermekének. 

Termékek visszaküldése

Visszaküldhetem a megrendelt termékeket?

Az Általános szerződési feltételek szerint a megrendelt termékek a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldhetők. Csak a termék értékét térítjük vissza, a szállítási díjat azonban nem.

Hogyan küldhetek vissza terméket?

Meg kell őriznie a csomagban található számlát, és ki kell töltenie egy visszaküldést igénylő űrlapot, amelyet be kell szkennelnie és elküldenie az info@slimjoy.hu e-mail címre. Az ép állapotban lévő termékeket a következő címre kell visszaküldenie: Szlovénia, 1370 Logatec, Obrtna Cona 30, Sensilab Kérjük, hogy küldjön számunkra e-mailt, mielőtt bármit is visszaküldene hozzánk, hogy időben fel tudjuk dolgozni visszaküldési igényét.

Mennyi idő, még visszautalják a pénzösszeget?

A visszatérítés 30 napon belül történik, a visszaküldött csomag beérkezésétől számítva.

Szállítás

Hogyan történik a szállítás?

A kiszállítást a Magyar Posta biztosítja. 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási díj 1190 Ft. A 12.000 Ft-nál nagyobb vagy egyenértékű megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

A kiszállítási idő általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. Bizonyos esetekben (megnövekedett kereslet, készlethiány) a termékek néhány napos késéssel kerülnek kiszállításra. A termékeket Szlovéniából szállítjuk.

Mi történik, ha a kiszállítás idején nem vagyok otthon?

Ha munkaidőben általában nem otthon tartózkodik, javasoljuk, hogy adja meg munkahelyi címét a rendelés során.

Fiókom

Hogyan tudok leiratkozni az e-mail hírlevélről?

A Saját fiókom menüpont alatt kattintson a Hírlevélre. Ebben a menüben módosíthatja beállításait.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Kattintson a Bejelentkezés gombra az e-mail cím megadásához, majd kattintson az Elfelejtettem a jelszavam linkre. Ezután kapni fog e-mailben egy linket, aminek segítségével létrehozhat egy új jelszót.